هزینه راه اندازی کارگاه تولید میخ چقدر است؟

با چالش‌های راه‌اندازی کارگاه تولید میخ و عوامل مؤثر بر هزینه‌های آن آشنا شوید.
انتشار: 1401/10/14
اخبار بروزرسانی: 1402/06/26
هزینه راه اندازی کارگاه تولید میخ چقدر است؟


راه‌اندازی کسب‌وکار تولیدی چالش‌های زیادی دارد و مناسب افراد صبور است. به همین دلیل به شما توصیه می‌کنیم که اگر به دنبال سوددهی در کوتاه‌مدت هستید، به سراغ کار تولیدی نروید؛ اما اگر صبور هستید و می‌توانید سرمایه خود را برای مدتی در گردش نگه دارید، این مقاله را تا انتها بخوانید. چراکه در آن به هزینه راه‌اندازی کارگاه تولید میخ پرداخته شده است، محصولی که فرایند تولید ساده‌ای دارد و وجود تقاضا در بازار آن تضمین‌شده است.

توجه: آهنگر فروشنده دستگاه تولید میخ فولادی نیست. جهت مشاوره یا خرید با فروشگاه های معتبر این دستگاه تماس بگیرید.

 

 

میخ فولادی چگونه تولید می شود؟

تا پیش از پیشرفت دستگاه‌های نورد و فراگیر شدن استفاده از فرایند نورد سرد، میخ‌های فولادی با استفاده از روش ریخته‌گری تولید می‌شدند، یعنی ابتدا شمش فولاد یا آهن‌قراضه را ذوب می‌کردند و آن‌ها را داخل قالب‌های مخصوص می‌ریختند.

در حال حاضر از مفتول فولادی یا میلگرد ساده کلاف به عنوان ماده اولیه تولید میخ استفاده می‌شود. پس از باز کردن مفتول یا کلاف میلگرد، آن را داخل دستگاه کشش قرار می‌دهند تا به ضخامت مورد نظر برسد. این دستگاه دارای غلتک‌های متعددی است که عمل باز کردن کویل میلگرد یا مفتول توسط آن‌ها انجام شده و به‌مرور ضخامت آن را کاهش می‌دهد.

برای تولید سر میخ، مفتولی که ضخامت آن به میزان مورد نظر رسیده وارد دستگاه میخ ساز قرار می‌شود و پس از بسته شدن فک‌های این دستگاه، سر میخ شکل می‌گیرد. پس از آن فک دستگاه باز می‌شود و مفتول را به اندازه لازم برای یک میخ به داخل می‌کشد. سپس فک‌ها مجدداً بسته می‌شوند و با حرکت تیغه‌های دستگاه در جهت مخالف، بخش هرمی سر میخ ساخته می‌شود.

پس از آن روی میخ‌های تولیدشده فرایند سخت‌کاری و پرداخت سطحی انجام می‌شود و در انتها نیز میخ‌ها از نظر کیفی کنترل شده و بسته‌بندی می‌شوند.

 

میخ فولادی

 

چرا هزینه راه اندازی کارگاه تولید میخ به صرفه است؟

برای اتصال اشیای مختلف به یکدیگر، از میخ استفاده می‌شود و به همین دلیل این کالا، اصلی‌ترین نوع اتصالات بازشدنی از گذشته تاکنون است. میخ کاربردهای گسترده‌ای در صنعت نجاری و ساخت وسایل چوبی دارد و بعید است بتوانید خانه‌ای را پیدا کنید که در آن میخ وجود نداشته باشد. نصب تابلو و هر چیزی که روی دیوارهای خانه آویزان می‌شود، بدون میخ ممکن نیست.

همچنین در حال حاضر حدود 25 درصد از نیاز کشور به میخ، از خارج (کشور چین) وارد می‌شود و با توجه به این‌که کشور ما جزء 10 تولیدکننده برتر فولاد در جهان است، به‌راحتی می‌توان این میزان واردات را به صفر رساند. کاربردهای گسترده میخ و میزان واردات آن، به معنای پتانسیل بالای بازار این محصول برای درآمدزایی است. البته این هدف به شرطی محقق می‌شود که هزینه‌های تولید و هزینه راه‌اندازی کارگاه تولید میخ نیز برای تولیدکننده به‌صرفه باشد و بتواند با محصولات وارداتی ارزان‌تر، رقابت کند.

 

تولید میخ

 

برای تولید میخ از چه دستگاه هایی استفاده می شود؟

مهم‌ترین دستگاه‌های موردنیاز برای راه‌اندازی کارگاه تولید میخ را در ادامه می‌بینید:

  • دستگاه میخ سازی تیپ‌های n1، n2 و N21 که معمولاً توسط شرکت وافیوس آلمان تولید می‌شوند.
  • دستگاه کشش یا نورد سرد
  • دستگاه پولیش
  • کوره آبکاری
  • دستگاه بسته‌بندی
  • قالب و قیچی



 

هزینه راه اندازی کارگاه تولید میخ به چه عواملی بستگی دارد؟

پیش از صرف هرگونه هزینه‌ای، بهتر است به فکر تهیه طرح توجیهی تولید میخ فولادی باشید؛ چرا که در این طرح مشخص می‌شود که با چه میزان هزینه و چه شرایطی، به سوددهی می‌رسید و آیا اصلاً راه‌اندازی کارگاه تولید میخ به‌صرفه است یا خیر.

مهم‌ترین عامل در تخمین هزینه راه‌اندازی کارگاه تولید میخ، قیمت ارز است. چراکه دستگاه‌های موردنیاز شما معمولاً وارداتی هستند و قیمت ارز بر قیمت فولاد (ماده اولیه تولید میخ) نیز اثرگذار است. پس از قیمت ارز، قیمت فولاد، قیمت زمین، هزینه‌های مربوط به دریافت جواز ساخت و پروانه بهره‌برداری، هزینه‌های ساخت‌وساز و هزینه استخدام پرسنل، از جمله مهم‌ترین عوامل اثرگذار بر هزینه راه‌اندازی کارگاه تولید میخ به شمار می‌روند.

همچنین به غیر از هزینه راه‌اندازی، باید یک هزینه در گردش را نیز برای تداوم فعالیت کارگاه خود کنار بگذارید. این هزینه در گردش، صرف تأمین مواد اولیه، پرداخت حقوق پرسنل، تعمیر و نگهداری، تحقیق و توسعه و ... می‌شود. با انتخاب محل احداث کارخانه در نزدیکی تأمین‌کنندگان مواد اولیه، می‌توانید بخشی از سرمایه در گردش و هزینه راه‌اندازی کارگاه تولید میخ را کاهش دهید.

 

کارگاه تولید میخ

 

برای راه اندازی کارگاه تولید میخ باید چه مراحلی را طی کرد؟

پس از نگارش طرح توجیهی توسط کارشناسان اقتصادی، باید طرح مذکور را به همراه مدارک شناسایی، فرم درخواست صدور جواز و ... به وزارت صمت ارائه کنید. کارشناسان این وزارتخانه نیز پس از انجام استعلام‌های لازم و بازدید از محل کارخانه، پروانه تولید را صادر می‌کنند. در صورتی‌که پیش از راه‌اندازی کارگاه نسبت به تأسیس شرکت اقدام کرده باشید، باید کپی اساسنامه شرکت و آگهی روزنامه رسمی را نیز برای دریافت پروانه بهره‌برداری ارائه کنید.

پس از راه‌اندازی کارگاه و تولید آزمایشی، باید به فکر جذب مشتری باشید. چراکه تعداد تولیدکنندگان این محصول در کشور ما کم نیست و تعداد بالای تولیدکنندگان، یکی از چالش‌های بزرگ کار تولید میخ محسوب می‌شود. با بالا بردن کیفیت و کاهش حاشیه سود در اوایل کار، می‌توانید برای خود مزیت رقابتی ایجاد کنید.

  

هزینه راه انداز ی کارگاه تولید میخ حدوداً چقدر است؟

بر اساس مجوزهای تولید صادرشده توسط وزارت صمت، یک کارگاه تولید میخ کوچک با ظرفیت تولید 1500 تن در سال، باید شرایط زیر را داشته باشد:

  • مساحت زمین مورد نیاز برای احداث کارخانه: 2000 مترمربع
  • زیربنای کل کارخانه: 765 مترمربع
  • تعداد نیروی انسانی موردنیاز: حدود 30 نفر
  • میزان سرمایه موردنیاز: حدود 6 میلیارد تومان
  • ارزش تقریبی ماشین‌آلات و تجهیزات: 1.8 میلیارد تومان
  • نرخ بازده: 38 درصد


با توجه به شرایط موجود و نوسان نرخ ارز، راه‌اندازی یک کار تولیدی چالش‌های زیادی دارد و به همین دلیل، پیش از صرف هزینه برای راه‌اندازی کارگاه تولید میخ، ابتدا با افراد باتجربه در این حوزه مشورت کنید و پس از تحقیق و بررسی کامل، دست به اقدام بزنید.

آهنگر فروشنده دستگاه تولید میخ فولادی نیست. جهت مشاوره یا خرید با فروشگاه های معتبر این دستگاه تماس بگیرید.

همچنین برای اطلاع از قیمت آهن و ماده اولیه تولید میخ یعنی مفتول و میلگرد ساده، می‌توانید با کارشناسان سایت آهنگر تماس بگیرید.

 

تگ ها آهن
سوالات متداول
سوالات متداول
پاسخ :

قیمت ارز، قیمت تجهیزات و دستگاه‌ها، قیمت زمین، قیمت فولاد و ... بر هزینه راه‌اندازی کارگاه تولید میخ تأثیر می‌گذارند.

پاسخ :

برای رسیدن به این حجم تولید در سال، به یک زمین با مساحت حداقل 2000 مترمربع و زیربنای 765 مترمربع نیاز دارید.

نظرات
غفار مرادی
شنبه 4 شهریور 1402
سلام عرض ادب خدمت شما میخواستم در مورد قیمت دستگاه میخ زنی معلومات بدین با تمام ابزار این دستگاه در بیرون از ایران صادر میشه یا نه
احمدعلی حیدری
دوشنبه 23 مرداد 1402
قیمت دستگاه چنده
مدیر سایت
دوشنبه 23 مرداد 1402
آسرون فروشنده دستگاه میخ فولادی نیست
لطفا از فروشگاه های این محصول استعلام قیمت بگیرید
بختیاری
سه شنبه 17 مرداد 1402
سلام من یک پسر ۱۹ساله هستم میخواهم دستگاه میخ زن بخرم و بعد نمیدانم چی کنم میشه قشنگ توضیح بدید با تشکر از بختیاری
ارسال نظر جدید